Редовен читател на Plovdiv24.bg сигнализира редакцията ни, за да сподели за

...
</TD
>Редовен читател на Plovdiv24.bg сигнализира редакцията ни, за да сподели за
Коментари Харесай

Читател: Докога на тарикатите в Пловдив ще им се разминава

Редовен четец на  Plovdiv24.bg алармира редакцията ни, с цел да показа за проблем, който следи от известно време в " Синя зона ". Става въпрос за опазване на паркоместа на бул. " Княгиня Мария Луиза " с кашони. Ето какво показа той:

" Често, като се прибирам от работа, виждам все една и съща панорама с паркоместата в " Синя зона " на бул. " Княгиня Мария Луиза " наоколо до кръстовището с бул. " Източен ". Някой слага огромни кашони и по този метод си пази паркомясто в " Синя зона ".

Явно не желае да заплаща месечна такса и това е методът да си обезпечи постоянно свободно място. В последна сметка всички имаме право да паркираме, където е разрешено. Като желае мястото да е единствено за него, има си правилник, който против няколкостотин лв. ще си го подсигури. "

По думите на нашия четец постоянно едно и също място се резервира по този метод и по тази причина неговите догатки са, че става въпрос за някой от околните магазини. Според него чиновниците на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " би трябвало да са бдителни и за сходни " детайли " и да глобяват тези, които ги слагат.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР